Nyheter

Svenska sjö erbjuder utbildning i förarintyg till kampanjpris för sina kunder 18 november, 2021Som försäkringstagare hos oss på Svenska Sjö får du rabatt på din premie om du har dokumenterad nautisk kompetens. Nu släpper Svenska Seglarförbundet en ny webbutbildning – Förarintyg för fritidsbåt. Ordinarie pris på kursen är 1240:- inklusive moms och vi kan nu erbjuda våra kunder kursen för halva priset, 620:- inklusive moms.

Läs mer på Svenska sjös hemsida genom att klicka här


Med vänliga hälsningar,

Styrelsen CMBK

PÅMINESE! Byte av elcentral på Kapurja 18 november, 2021Fredag den 19 november kommer det ske elarbete på kapurja området. Detta gör att det inte kommer finnas någon el på området under för och eventuellt eftermiddagen.


Med vänliga hälsningar,

Styrelsen CMBK

Delar av Götakanal avstängd mellan 27/8-19/9 16 augusti, 202127 augusti – 19 september 2021 genomför Sjöfartsverket revision av Trollhätte kanal. Slussarna och delar av farleden kommer att tömmas på vatten, vilket omöjliggör för trafik att passera. Vi ber er notera att det alltså inte är möjligt att fortsätta från Göta kanal till Göteborg, eller omvänt, under dessa datum.


Med vänliga hälsningar,

Styrelsen CMBK

Höstmöte och städning inställt. 10 augusti, 2021På grund av Covid-19 har styrelse beslutat om att Höstmötet och höststädningen ställs in. Styrelsen kommer istället att delge en delårsrapport som kommer att läggas ut på hemsidan i mitten av september.

Vi hoppas att vi kan återgå till normala rutiner under 2022.


Med vänliga hälsningar,

Styrelsen CMBK