Nyheter

Nyhetsbrev från styrelsen. 17 juni, 2020Hej!
Nu är sommaren äntligen här och många båtar ligger i vattnet!

Som ni kanske vet blev vårmötet och städningen inställt på grund av Corona pandemin. Vi följer folkhälsomyndighetes råd och rekommendationer och hoppas att kunna genomföra höstmötet den 15 september samt städdagen den 10 oktober. Det beror dock helt på de regler och rekommendationer som gäller från regeringen och folkhälsomyndigheternas när sommaren lider mot sitt slut.

Upprustning av Alvön pågår. Bland annat pågår arbete med bryggan just nu. Vi kommer även bygga nya bord som ställs ut. Ta gärna en tur dit under sommaren.

Vi har skapat en enklare annonseringstjänst på vår hemsida. Där ni som medlemmar, kostnadsfritt kan skapa annonser om ni vill sälja, köpa, hyra eller byta något med andra medlemmar. Det krävs att man är inloggad på hemsida för att ta del av detta. Saknar du inloggning kan du själv ansöka om ett konto på www.cmbk.se/register

CMBK ordförande Per-Olof Carlsson valde av personliga skäl att avgå från sin position den första maj och sen dess har vice ordförande Sven-Erik Pettersson övertagit rollen. Vi tackar P-O för alla de år som han har varit aktiv i styrelsen och gjort goda insatser.

Styrelsen har av denna anledning hållit ett nytt konstituerande möte. Sven-Erik Pettersson valdes till ordförande och Tomas Karlsson utsågs till ny vice ordförande.

CMBK saknar helt en valberedning som är en viktig funktion i en ideell förening. Styrelsen vill därför väldigt gärna komma i kontakt med några som kan tänkas åta sig detta uppdrag. Valberednings främsta arbetsuppgift är att ge förslag till nya förtroendevalda. Valberedningen ska ge förslag till nya ledamöter till styrelse och till revisorer. Är du intresserad att vara med och påverka föreningen? Hör av dig till styrelsen!

Till sist önskar styrelsen en fin sommar och kom ihåg att hålla avstånd!


Med vänliga hälsningar,

Styrelsen CMBK