Nyheter

VARNING för eventuella stölder!
Vi vill göra er uppmärksam på att det verkar pågå aktivitet kring kapurjaområdet.

Styrelsen har fått till sig att någon har tagit bort bommen som kommunen har öster om sjöräddningens båtskjul. Detta har skett vid två tillfällen under veckan. Troligen är det några som planerar en STÖLDRAID mot Kapurjaområdet.

Var vaksam, se till dina grejer de kommande dagarna och gör en tur på Kapurjaområdet helst kvälls tid och gärna även senare.


Med vänliga hälsningar,

Styrelsen CMBK

Christinehamns Motorbåtsklubb firar 100 år !För att uppmärksamma detta kommer vi arrangera ett litet evenemang den 27/5 mellan kl.10.00 och 15.00 vid Kapurja.

På parkeringen på sjösidan av vägen kommer Sjöräddningen samt ett antal företag med anknytning till sjölivet att vara representerade. Däribland Elvina Marin som erbjuder service av uppblåsbara flytvästar på plats. Det kommer även att visas upp lite båtar i vattnet och på land, såväl snabba som långsamma. Förhoppningsvis även någon med tändkulemotor.

Vi hoppas även på besök från Kustbevakningen och Svenska Sjö försäkringar.

Innanför bommen, på grusplanen kommer det att bli loppis. Ni som är intresserade av att sälja kontaktar Camilla Darvelid via mail. Info@cmbk.se (skriv loppis Camilla som överskrift i anmälningsmailet) där ni talar om era kontakt uppgifter samt hur stor plats ni vill ha. Det går även bra att ha försäljning i båthus om så önskas. Era önskemål skall vara Camilla tillhanda senast 14/5.

För de yngre kommer det att finnas en hoppborg att rasa av sig i.

Efter kl 18.00 inbjuder vi samtliga medlemmar med respektive på en bit mat och underhållning av trubadurerna Adam och Micke. Maten som erbjudes är tallrik med sill, kallskuret o färskpotatis till priset av 100SEK/person, egen dryck medtages. Anmälan senast 14/5 till info@cmbk.se . (skriv matbit som överskrift i anmälningsmailet)


Med vänliga hälsningar,

Styrelsen CMBK

Vårmöte och städdag 29/4Båtsäsongen drar igång!

Den 29 april kl 09.00 samlas vi vid klubbstugan för vårens klubbmöte och städning.

Vi börjar med klubbmöte där vi vill ha in lite synpunkter på friggebodens framtid. Vi kommer att informera om elpris och om arrendeavgift för bryggorna. Sedan blir det att snygga upp vårt område och förmiddagen avslutas med fika.Vi ser fram emot att se er!


Med vänliga hälsningar,

Styrelsen CMBK

Båtmässan i StockholmPresterudsbåtklubb ordnar en resa med buss till Stockholm och båtmässan den 18 mars. Kostnad för resa och inträde ca 500 kr (beror på antalet deltagare max ca 60). 

Anmäl intresse till Erik Edvinsson telefon 076 11 28 784.


Med vänliga hälsningar,

Styrelsen CMBK